ANTONIO TOMAŠ Kada ovako igramo, niti jedna momčad ne može nas lagano pobijediti

Utorak, 05. ožujka 2019. 14:05 Napisao/la  SC

Bilo je tu i ponešto promašaja, ali cijela ekipa je odigrala lepršavo i vrlo rastrčano. Svi zabijamo, opasnost za protivnika prijeti sa svih pozicija, kaže rukometaš Kozale

Antonio Tomaš (Kozala)
Antonio Tomaš (Kozala)

 

Na Kozali ponovno sve pršti od zadovoljstva.

Ulazak u drugi dio sezone sa visoke pobjede i jednim tijesnim porazom od lidera je nešto što bi struka riječkog prvoligaša odmah potpisala.

Nakon odlične utakmice protiv Dubrovnika i nesretno ispuštenih bodova, sa ukupnih 26 pogodaka razlike svladani su Biograd i Split što je vratilo osmjehe na mlada lica rukometaša Kozale.

- Naravno da smo zadovoljni kada smo odigrali takve dvije utakmice, možda i najbolje u sezoni. Izgleda da smo u formi i da kad tako igramo, možemo dobiti svakoga, kazao je Antonio Tomaš, lijevo krilo Kozale.

Iako je iz igre morao u 42. minuti radi ozljede zgloba, Tomaš je bio jedan od boljih igrača utakmice koju je završio sa sedam golova kraj svojeg imena.

- Bilo je tu i ponešto promašaja, ali cijela ekipa je odigrala lepršavo i vrlo rastrčano. Svi zabijamo, opasnost za protivnika prijeti sa svih pozicija što je teško spriječiti. Mene je sada ta ozljeda malo udaljila od parketa, ali se svejedno nadam da ću biti spreman za gostovanje u Kašteli, kazao je najmlađi član prve postave Kozale.

Upravo u Kašteli dečke Darka Dunata očekuje slijedeća utakmica i to kod ekipe koja se nalazi na drugom mjestu tablice te se još nada mogućem plasmanu u Premier ligu.

Motiv Ribola Kaštele je tim veći da su upravo na Kozali u prvome djelu prvenstva pretrpjeli poraz djelom zbog kojeg zaostaju za vodećim Dubrovnikom.

- Znamo da će se htjeti revanširati za taj poraz i znamo kako su neugodni, posebice u svojoj dvorani. Mi ne želimo sada poletjeti, jer kako smo dobro odigrali posljednje susrete, tako se lako forma može okrenutI. Zato se moramo dobro spremiti i odigrati na tragu utakmice sa Biogradom i Splitom. Kada tako igramo, onda niti jedna momčad u ligi ne može reći da će nas lagano pobijediti. Neka se potrude pa ako budu bolji, stisnut ćemo im ruku, zaključio je Antonio Tomaš.

Utakmica Ribola Kaštele i Kozale je na rasporedu u nedjelju od 18 sati u dvorani "Sokolana" u Kaštel Sućurcu.