1. HRL: Rukometaši Kozale doživjeli tijesni poraz od drugoplasirane momčadi lige

Ponedjeljak, 11. ožujka 2019. 13:54 Napisao/la  SC
1. HRL: Rukometaši Kozale doživjeli tijesni poraz od drugoplasirane momčadi lige

Prva rukometna liga - Jug, 15. kolo

RIBOLA KAŠTELA - KOZALA 33:31 (17:15)

Gradska dvorana Sokolana. Gledatelja: 300

Suci: Prelević (Kaštela), Srdanović (Split)

RIBOLA KAŠTELA: Pepur, Ilić 4, Milas, Pavlov 1, Ivanda, Krokar 5, Javorčić 1, Papić 4, Bujas 4 (2), Milinović, Kovačević 1, Fistonić 4, Mirat, Ivanišević 4 (4), Vujičević 5, Mikas

KOZALA: Ćaćan, Balas, F. Ljevar 7, Štucin, Rak, L. Ljevar 10, Anić, Milih 3, Vrban, Islamović 7 (2), Maljavac 1, Schlagenhauf 1, Pašić, Borović, Žepina 2

Rukometaši Kozale tjesno su poraženi na gostovanju kod drugoplasirane momčadi lige.

Iako su ubilježili poraz, ekipa trenera Darka Dunata se ne vraća iz Kaštela sa pognutom glavom.

U skladu sa formom prikazanom u prethodnim susretima, Riječani su odigrali još jednu dobru utakmicu i umalo iznenadili domaćine koji bi se eventualnim porazom oprostili od snova o povratku u Premier ligu.

Ribola Kaštela je cijelu utakmicu vodila, ali najviše sa tri pogotka prednosti.

U više navrata, igrači Kozale su dolazili na samo pogodak zaostatka, ali dojam je da je ponestalo malo koncentracije u najbitnijim trenucima kako bi odnijeli bodove iz Kaštel Sućurca.

Opet je raspoložen bio Leon Ljevar sa 10 pogodaka dok su njegov brat Fabijan kao i Dino Islamović postigli po sedam golova.

Sada riječkom prvoligašu slijedi nekoliko utakmica u njihovom dvorištu dvorane na Kozali, gdje već u subotu dolazi Karlovac, ekipa koja se uz Ribola Kaštelu i Dubrovnik još uvijek bori za prvo mjesto i promociju u viši rang.