Dejana Milosavljević posjetila najmlađe rukometašice Zameta

Petak, 22. prosinca 2023. 19:23 Napisao/la  SC
Dejana Milosavljević posjetila najmlađe rukometašice Zameta

ŽRK Zamet objavio je sljedeću vijest:

Kako završiti treninge u ovoj kalendarskoj godini nego jednim lijepim iznenađenjem za naše bubamarice. Danas nas je u dvorani posjetila jedna od "kraljica šoka" - Dejana Milosavljević, hrvatska reprezentativka i nekadašnja igračica ŽRK Zamet, i družila se sa našim malim rukometnim nadama.

U moru potpisanih autograma i napravljenih fotografija, naša je Dejana sa bubamaricama podijelila i svoja rukometna iskustva te ih dodatno motivirala i ohrabrila da ne odustaju od sporta i nastave sa predanim radom i napretkom u rukometu.

- Došla sam na poziv sportskog direktora, Gorana Stašeka, koji me zamolio da dođem pozdraviti najmlađe članice kluba. Bilo mi je veliko zadovoljstvo doći i usrećiti ih jer sam i ja u jednom periodu bila tako mlada i to me veselilo. Nadam se da sam ih i uspjela razveseliti i dati neku dodatnu motivaciju da se nastave baviti rukometom i nadam se da će još poneke od njih u budućnosti biti jedne od vrhunskih sportašica, rekla je Dejana Milosavljević.

Hvala ti, Dejana, na dolasku i što si iz prve ruke s našim bubamaricama podijelila svoje znanje i korisne savjete. Vjerujemo da će našim malim rukometašicama ovaj dan ostati još dugo u sjećanju te da su se odlično zabavile.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.