Vjekoslav Matetić izbornik muške, Dean Klarić izbornik ženske boćarske reprezentacije

Srijeda, 12. siječnja 2022. 18:28 Napisao/la  KS

Vjekoslav Matetić postavljen je i za direktora reprezentacija HBS-a, Nives Jelovica za izbornicu ženske juniorske, a Čedo Vukelić za izbornika kadetske i juniorske reprezentacije

Vjekoslav Matetić i Dean Klarić
Vjekoslav Matetić i Dean Klarić

Dean Klarić novi je izbornik hrvatske ženske seniorske boćarske reprezentacije, Vjekoslav Matetić novi je izbornik hrvatske muške seniorske boćarske reprezentacije, odlučeno je u srijedu na video sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog boćarskog saveza.

Vjekoslav Matetić predsjednik je i trener Boćarskog kluba Sveti Jakov, koji u svojim redovima okuplja ponajbolje mlade hrvatske boćare, razvoj kojih je itekako Matetićeva zasluga.

Dean Klarić je alfa i omega Čavle Škola boćanja, baš kao i u Matetićevom slučaju Klarić je zaslužan što su Čavle Škola boćanja minulih godina u boćarsku elitu izbacile sijeset vrhunskih boćarica.

Na video sjednici IO-a HBS-a odlučeno je tko će voditi i ostale hrvatske selekcije.

Nives Jelovica tako je postavljena za izbornicu hrvatske ženske juniorske reprezentacije, Ante Jurjević ostao je izbornik raffa reprezentacije, a Čedo Vukelić pak izbornikom kadetske i juniorske reprezentacije.

Također, Vjekoslav Matetić postavljen je i za direktora reprezentacija Hrvatskog boćarskog saveza.

loading...