Boće Open Klana 2022, jubilarni boćarski turnir parova

Četvrtak, 14. srpnja 2022. 12:55 Napisao/la  Oskar Valenčić

Natjecanje se održava na boćalištima od Klane, Studene, Škalnice, Viškova, Marinića i Rijeke do Grobinštine

Ovako je izgledalo prije točno deset godina
Ovako je izgledalo prije točno deset godina

Boćarski klub Sv. Rok Klana, pod pokroviteljstvom Općine Klana, Primorsko-goranske županije, donatora i ljudi dobre volje, priređuje jubilarni, 25. Međunarodni boćarski turnir parova "BOĆE OPEN KLANA 2022.", koji će se održati od 15. do 17. srpnja 2022. godine.

Natjecanje se održava na boćalištima od Klane, Studene, Škalnice, Viškova, Marinića i Rijeke do Grobinštine, među najvećim je turnirima u Hrvatskoj i Europi.

Na boćarskom sučeljavanju europske elite očekuje se nastup ponajboljih majstora boća iz Hrvatske, Slovenije i inih, koji će zacijelo prirediti spektakl i poklonicima ove drevne igre pružiti potpuni užitak.

Posebnu draž turniru dat će i promidžbeno natjecanje mješovitih parova mladih, u dobi do osamnaest godina i ženskih seniorskih parova.

Organizator je osigurao bogati nagradni fond i obilje zabave i svakovrsne ponude.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.