Hrvatski boćari ostvarili sjajne rezultate na tradicionalnom turniru u Monaku

Srijeda, 25. listopada 2023. 16:40 Napisao/la  V. P.

Adrian Šipek, Luka Tus, Žarko Jerčinović i Ivan Načinović osvojili ukupno šest odličja u kategorijama U-15 i U-18

Hrvatski boćari izuzetno uspješni na tradicionalnom turniru u Monaku
Hrvatski boćari izuzetno uspješni na tradicionalnom turniru u Monaku Foto: HBS

Mladi hrvatski boćarski reprezentativci (U-15, U-18, U-23) ostvarili su sjajne rezultate  na tradicionalnom međunarodnom turniru Denis Ravera u Monaku.

Adrian Šipek i Luka Tus (oba Sveti Jakov Jadranovo) osvojili su dva prva mjesta u štafetnom izbijanju te u paru u kategoriji U-15. Zlatnom odličju Adrian Šipek dodao je i srebro u preciznom izbijanju.

U kategoriji do 18 godina Žarko Jerčinović (Sveti Jakov Jadranovo) i Ivan Načinović (Vargon) završili su prvi u paru te drugi u štafeti, a Jerčinović je drugo mjesto osvojio u preciznom izbijanju.

Filip Matijašić (Istra Poreč) i Luka Gašpar (Zrinjevac) su također bili prvi u štafeti te drugi u paru u kategoriji do 23 godine, a Gašpar je osvojio i zlato u preciznom izbijanju.

Ema Maršanić (Pula) i Ira Nimčević (Čavle-Škola boćanja) završile su bez odličja.

Reprezentaciju Hrvatske vodio je direktor reprezentacija Vjekoslav Matetić te izbornici Čedo Vukelić, Tomislav Kolobarić i pomoćni trener Dino Blečić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.