PH Mataija nova prvakinja, Matić, Kružić i Jakus doprvaci

Srijeda, 21. rujna 2022. 21:50 Napisao/la  KS

Mataija je slavila u kategoriji BC3, Miroslav Matić osvojio je srebro u kategoriji BC4, a Milorad Kružić i Dennis Jakus u 1. i 2. ligi kategorije BC2

Danijela Mataija, Dennis Jakus, Miroslav Matić i Milorad Kružić
Danijela Mataija, Dennis Jakus, Miroslav Matić i Milorad Kružić

Danijela Mataija u kategoriji BC3, uz asistenciju Antonije Frlan na rampi, nova je prvakinja Hrvarske u paraboćanju.

Danijela je titulu potvrdila na završnom turniru Prvenstva Hrvatske održanom u Požegi, na kojem su velike uspjehe ostvarili i njezini klupski suigrači, članovi Boćarskog kluba za osobe s invaliditetom Pulac.

Tako je Miroslav Matić u kategoriji BC4 postao viceprvakom Hrvatske, kao i Milorad Kružić, koji je drugo mjesto osvojio u Prvoj ligi BC2 kategorije.

Dennis Jakus osvojio je na kraju titulu viceprvaka u Drugoj ligi BC2 kategorije, zbog najveće konkurenciji jedino ta kategorija u Hrvatskoj ima dvije lige.

Na ovogodišnjem prvenstvu Hrvatske, što se u četiri turnira održavalo u Zagrebu, Slavonskom Brodu, Splitu i Požegi, paraboćarice i paraboćari Pulca osvojili su ukupno devet zlatnih, četiri serbrne i pet brončanih medalja, što ih svrstava u krug najuspješnijih klubova ove sezone.

Iz kluba se zahvaljuju svima koji su im omogućili da odu na završni turnir u Požegu, ali i pozivaju sve zainteresirane za praboćanje da im se jave, svakog dana od 12 do 14 sati riječki paraboćari vrijedno treniraju i rade u Dvorani mladosti, što se uostalom vidi i po rezultatima.

pulac

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.