Opatijci treći put uzastopno državni prvaci, Opatijke pete

Srijeda, 18. kolovoza 2021. 22:28 Napisao/la  KS

Želimo se pohvaliti najboljim rezultatima u najtežim vremenima, želimo se zahvaliti našim igračicama i igračima na požrtvovnosti i dobroj igri, poručuju iz KOP Opatija

Odbojkašice i odbojkaši KOP Opatija
Odbojkašice i odbojkaši KOP Opatija Foto: KOP Opatija/Facebook

Odbojkaši Kluba odbojke na pijesku Opatija treću su godinu za redom prvaci države, odbojkašice Opatije ostvarile su ove godine svoj najveći uspjeh do sada zauzimanjem petog mjesta.

Najkraći je to mogući rezime završnice sezone, nakon četiri odigrana prvenstvena kola, odnosno turnira, Opatijci su još jednom dokazali da su neprikosnoveni na pijesku u Hrvata.

 U konkurenciji odbojkaša odigrano je 12. kola na četiri turnira, u konkurenciji odbojkašica odigrano je 14. kola na četiri turnira.

- Želimo se pohvaliti najboljim rezultatima u najtežim vremenima, želimo se zahvaliti našim igračicama i igračima na požrtvovnosti i dobroj igri na sva četiri okupljanja, kao i na tome što su dobri ljudi i spremni na sve kada je najpotrebnije. Nije bilo lako jer nismo bili uvijek kompletni, ali došla su nam nova mlada lica koja su obogatila naše društvo s Kvarnera, kao i hrvatsku klupsku scenu odbojke na pijesku, napisali su u Klubu odbojke na pijesku Opatija na svom Facebook profilu.

 Poredak, odbojkaši: Opatija 21, Siget 19, Žnjan 13, Umag 10, Zagreb 9, Retfala 7, Banjole 5.

Poredak, odbojkašice: Siget 25, Žal Banjole 21, Žnjan 18, Jarun 17, Opatija 12, Čakovec 11, Retfala i Osijek bez bodova.

loading...