RADOVI NA LONJI

Nogometaši Naprijeda dva tjedna bez terena

Utorak, 10. srpnja 2012. 11:44 Napisao  Marko Babić

- Izvadili su željezne golove i stavit ćemo aluminijske. Promijenit će se i trava, rekao je Andrej Živković, trener Naprijeda

Andrej Živković
Andrej Živković Foto: Lario Tus

NK Naprijed priprema se za nadolazeću trećeligašku sezonu, ali iduća dva tjedna igračima na raspolaganju neće biti travnjak na Lonji. Naime, Naprijed je ulaskom iz Četvrte u Treću ligu došao u situaciju da mora napraviti neke zahvate.  

- Sređuje se teren. Izvadili su željezne golove i stavit ćemo aluminijske. Promijenit će se i trava na igralištu. Kasnije se mora natkriti i sto sjedećih mjesta i riješiti semafor, rekao je Andrej Živković, trener Naprijeda, kojem preostaje da se snađe u trenutnoj situaciji.

- Počet ćemo s treninzima kraj terena, pa malo u šumu za fizičku pripremu. Rekli su da će radovi trajati dva tjedna, vjerujem da se onda vraćamo na travnjak. Dotad ćemo i prijateljske utakmice igrati u gostima, 21. srpnja je već dogovoren ogled s Crikvenicom, vjerujem da ćemo dogovoriti oglede s Orijentom, Opatijom, Halubjanom... Očekujemo jedno šest, sedam prijateljskih utakmica, ustvrdio je Živković dodavši da klub u potrazi za igračim pojačanjima.

- Neke igrače mi tražimo, neki se nude. Zasad nema ništa konkretno, tako da nema smisla ništa govoriti, ali očekujemo da ćemo pojačati redove do početka prvenstva, zaključio je Andrej Živković.

3. HNL - Zapad

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Rudar 8 17
2 Opatija 11 16
3 Grobničan 10 16
4 Krk -2 10
5 Pazinka-Pazin -2 10
6 Vinodol -1 9
7 Crikvenica -2 7
8 Jadran-Poreč -3 7
9 Nehaj -3 7
10 Novigrad -7 7
11 Uljanik -3 6
12 Rovinj -6 5