POPUNA DRUGE NL

NK Krk domaću kvalifikacijsku utakmicu igra na Kantridi

Ponedjeljak, 29. svibnja 2023. 20:34 Napisao  I. V.

Rijekasport naplatio NK-u Krk korištenje jednog od najljepših stadiona na svijetu za 730 eura po utakmici

NK Krk domaću kvalifikacijsku utakmicu igra na Kantridi

Nogometaši Krka domaću kvalifikacijsku utakmicu za plasman u Drugu NL igrat će na Kantridi!

Tvrtka Rijekasport i NK Krk potpisali su ugovor prema kojemu će NK Krk utakmicu na kultnom stadionu igrati 11. ili 17. lipnja, što će biti poznato 5. lipnja kada je zakazan ždrijeb kvalifikacija.

NK Krk je utakmicu htio igrati u Kostreni, gdje je naišao na cjenik usluga od kojega boli glava.

KD Kostrena koje po sili zakona vodi brigu o igralištu, tražilo je 600 eura po satu za korištenje terena plus dodatnih 13,18 eura po satu za korištenje sale za sastanke i prostorije sa šankom, a igralište se obično koristi najmanje četiri sata.

Rijekasport naplatio je NK-u Krk korištenje jednog od najljepših stadiona na svijetu za 730 eura po utakmici, onako kao što priliči pristojnim susjedima.

Inače, direktorica KD-a Kostrena Sonja Hladnik ovih dana postala je bivša, što nema nikakve veze s dobrosusjedskim odnosima Kostrene i Krka.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.