×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Milinović: Očekujem "bunker" Vinodola, moramo to probiti

Petak, 30. ožujka 2012. 12:38 Napisao/la 

Kvalitetniji smo od Vinodola. Samo, ako to ne prezentiramo na travnjaku, onda nema nikakve koristi od objektivno većeg nivoa kvalitete, za koji se slažem da imamo, najavljuje Damir Milinović

Poraz u Sisku protiv Segeste vratio je Grobničan opet "korak natrag". Iako Damir Milinović, trener Grobničana, uporno traži od svojih igrača da uđu u seriju pobjeda, do sada se nije dogodilo. Oscilacije su konstanta, kao i kvaliteta, ali trebat će deklarativnu vrijednost dokazivati u serijama. Nakon što ih je Segesta dobila, Grobničan sad moraju dobiti Vinodol.

- Moj profesor iz psihologije je ne jednom rekao "samo umrijeti se mora". Nema tu "mora se", ja bih radije rekao da bismo trebali dobiti Vinodol. Tako moram pristupiti i igračima, jer ako krenem s "moramo", onda je to dodatni pritisak, ovako, kad kažem "trebali bi", onda to zvuči nekako "lakše", objašnjava Milinović.

U redu, idemo onda ovako - hoćete li dobiti Vinodol?

- Moramo, ha, ha... Ma, sve je jasno, zaista su tri domaća boda nužnost, jer smo kvalitetna momčad, samo to moramo dokazati.

Pri dnu je opasna gužva, Vinodol je uostalom samo tri boda iza vas?

- Gužva ili ne, nije to baš toliko bitno, jer će ispasti samo jedna momčad. A iskreno, ja nas ne vidim kao potencijalne kandidate za ispadanje, jer ako bismo tako razmišljali, ne znam kamo bi došli. Želimo pobjedu, to je jedino što svi u klubu znamo.

Vinodol?

- A ne znam što reći... Vjerojatno će igrati "bunker", pa što bude. Nama ostaje zadatak da probijemo njihov blok.

Objektivno ste kvalitetnija momčad?

- Jesmo. Samo, ako to ne prezentiramo na travnjaku, onda nema nikakve koristi od objektivno većeg nivoa kvalitete, za koji se slažem da imamo. Bitno je da svi budu na razini koja je potrebna za pobjedu.

Svi su spremni?

- Svi! Nemamo problema, konačno, s ozljedama, bolestima, suspenzijama... S nestrpljenjem čekamo utakmicu. I našu pobjedu.

3. HNL - Zapad

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Opatija 22 33
2 Grobničan 18 27
3 Rudar 6 26
4 Krk 1 23
5 Crikvenica 2 21
6 Jadran-Poreč -3 18
7 Novigrad -7 15
8 Uljanik -5 14
9 Vinodol -8 14
10 Nehaj -9 14
11 Rovinj -10 14
12 Pazinka-Pazin -7 13