SKUPŠTINA NK-a KRK

Josip Brusić novi predsjednik, Elvis Brajković novi trener

Četvrtak, 04. srpnja 2024. 23:52 Napisao/la  Ž. D.

Denis Šikljan zahvalio svima na podršci i najavio svoje prisustvo u klubu kao jedan od sponzora

Josip Brusić
Josip Brusić

Na Izvanrednoj izbornoj skupštini NK-a Krk, osim prihvaćanja završnog računa, razriješen je dužnosti dosadašnji predsjednik kluba Denis Šikljan, na osobni zahtjev.

Nakon razriješenja kratkim se govorom obratio prisutnima, sumirajući rad kluba u proteklom trogodišnjem mandatu.

Zahvalio se svima na podršci i najavio svoje prisustvo u klubu kao jedan od sponzora.

U sljedećoj točki dnevnog reda za novog predsjednika kluba izabran je poznati krčki ugostitelj Josip Brusić.

U nastupnom govoru naglasio je prioritete u konsolidaciji kluba, okretanje prema novim sponzorima i pojačanom kvalitetu rada u omladinskom pogonu.

Novi predsjedik zadržao je sve dosadašnje članove Izvršnog odbora kao i članove svih upravnih tijela kluba do redovne Izborne skupštine.

Skupština je potvrdila i novi stručni stožer na čelu sa sportskim direktorom Alenom Perušićem, glavnim trenerom Elvisom Brajkovićem i pomoćnikom Emilom Lazarićem.

Na kraju se tradicionalno skupštinarima obratio gradonačelnik Grada Krka Darijo Vasilić, obećavši još veću potporu u financijskom smislu kao i nastavak radova na infrakstrukturi stadiona.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.