DAMIR KRALJIĆ

Nije razlog posjete Osijeku samo razgovor o igračima

Ponedjeljak, 10. siječnja 2022. 21:22 Napisao  I. V.

Tomica Veljačić postao novi pomoćnik, Vito Tercolo novi trener za fizičku spremu, petorica igrača pozitivnih na testovima

Damir Kraljić
Damir Kraljić

Nogometaši Krka počeli su pripreme za nastavak sezone, Damir Kraljić na prvom treningu nije radio sa svim igračima i suradnicima:

- Petorica igrača su pozitivni, od stručnog stožera na prvom treningu bili smo samo fizioteraputet Robert Greblički i ja, kaže trener Damir Kraljić kojemu su prvi suradnici također u izolaciji.

A novi prvi suradnici postali su iskusni Tomica Veljačić, koji je zamijenio Denija Zubčića i trener za fizičku spremu Vito Tercolo.

Od stožernih igrača samo se Edin Junuzović vratio u Opatiju:

- Za sada nije došao nitko, radimo na dovođenju vratara, napadača i stopera, kaže Kraljić koji će ovaj tjedan otputovati u Poreč gdje se priprema Osijek.

Zahvaljujući poslovnim vezama predsjednika Krka Denisa Šikljana, prirodno se nameće suradnja s Osijekom:

- Teško je očekivati da bi jedan takav prvoligaš ustupio igrača trećeligašu, ali nikada se ne zna. Mi želimo što prije dosegnuti viši rang da možemo surađivati na drugom nivou, nije realno očekivati da bi neki igrač pod ugovorom s Osijekom pristao igrati za trećeligaša, jedino može pristati neki mladi igrač. Nije razlog posjete Osijeku samo razgovor o igračima, želim što bolje upoznati unutrašnji ustroj kluba poput Osijeka, zanima me kako funkcioniraju neke stvari unutar takvog kluba. Dugoročno se pripremamo za viši rang, što znači da se tako moramo početi ponašati. Bolje da učimo od nekoga tko je na tako visokom nivou, od ljudi kojima je takvo ponašanje postalo normalno da uopće ne obraćaju pažnju na nešto što nama može postati problem, zaključuje Kraljić.

3. HNL - Zapad

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Crikvenica 25 34
2 Jadran-Poreč 20 29
3 Grobničan 26 28
4 Novigrad 7 21
5 Pazinka-Pazin 1 21
6 Uljanik 4 19
7 Krk -2 17
8 Rudar -6 15
9 Buje -7 14
10 Nehaj -5 13
11 Cres -11 13
12 Pomorac 1921 -19 12
13 Naprijed -15 10
14 Vinodol -18 6