NAJBOLJI U HRVATSKOJ

Selekcija Nogometnog središta Rijeka osvojila Kup regija

Ponedjeljak, 10. lipnja 2024. 20:49 Napisao/la  SC

Slekcija Nogometnog središta Rijeka u finalu je u Unešiću pobijedila selekciju Nogometnog središta Zagreb 3:0

Selekcija Nogometnog središta Rijeka
Selekcija Nogometnog središta Rijeka

Selekcija Nogometnog središta (NS) Rijeka pobjednik je Kupa regija!

NS Rijeka u finalu je u Unešiću pobijedila NS Zagreb 3:0.

nsrijeka4

- Odigrali smo odlično protiv selekcije Nogometnog središta Osijek u polufinalu, pobijedili 4:0, imali još nekoliko šansi, a sada smo u finalu protiv Nogometnog središta Zagreb pokazali svu raskoš našeg talenta, dokazali smo da ovi dečki znaju igrati, da ni po čemu ne zaostajemo za ostalim nogometnim središtima. Moram se kao izbornik zahvaliti gospodinu Branku Kajfešu, tajniku NS Rijeka, Mladenu Ivančiću, instruktoru HNS-a za Primorsko-goransku, Ličko-senjsku i Istarsku županiju, Alenu Perušiću, instruktoru za PGŽ, Ivanu Kolaku, instruktoru za Ličko-senjsku i Eziju Krizmanu, instruktoru za Istarsku županiju što su mi ukazali čast da odaberem ove igrače, moram se zahvaliti i mojim prvim suradnicima, Karlu Đivoju, Marku Čopu i treneru vratara Marku Ezgeti, pratili smo igrače tijekom čitave godine, okupili mladu momčad, koja je pokazala da ima veliki potencijal. Dečki su voljni raditi i trenirati, rekao je Emil Lazarić, izbornik selekcije Nogometnog središta Rijeka.

Nogometno središte Rijeka ovom je pobjedom steklo pravo nastupa na Europskom amaterskom prvenstvu, što će se u rujnu odigrati u Italiji.

- Nadam se da ćemo u najboljem svjetlu predstavljati Hrvatsku u Italiji, napravit ćemo i dodatnu selekciju, možem i nadograditi momčad, nadam se samo da će svi dečki ostati zdravi i da ćemo i u Italiji pokazati sav potencijal kojega imamo, odnosno da ćemo na pravi način predstavljati Hrvatsku, a naročito nogomet Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Istarske županije, zaključio je Emil Lazarić.

RIJEKA: Niccoletti, Dundović, Šimić (90 Radošević), Prizmić, L. Hodak, Ostović (53 Vukajlović), Maružin (53 D. Mendrila), Bogdanić (90 Stojanović), T. Lagumdžija, B. Znamenaček, Antanasković (76 Buqaj)

Finale Kupa regija: NS Zagreb - NS Rijeka 0:3 (Antanasković  36, Prizmić 61, Mendrila 90+2)

nsrijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.