KARLO SOTOŠEK Kada gledam glasnike, vidim da smo prvi skoro u svim kategorijama

Četvrtak, 25. listopada 2018. 20:00 Napisao  I. V.

Znam da nam nisu konkurencija Real Madrid ili Barcelona, ali ipak je to rezultat dobrog rada svih u klubu, a i oko njega, kaže predsjednik Kraljevice

Karlo Sotošek
Karlo Sotošek

 

Kraljevica ove sezone prema svim pokazateljima iskazuje kvalitetu višu od prve županijske lige.

- Ne znam, spominje se i reorganizacija. Nama je cilj igrati u istoj ligi s klubovima iz našeg okruženja i to sa što većim brojem domaćih igrača kao što i sada igramo u svim kategorijama. Sve ovisi o našim prvotimcima i treneru. Ako oni uspiju ostvariti plasman u viši rang, na nama je da uložimo trud da klubu omogućimo iskorak, kaže predsjednik Karlo Sotošek kojega ne vesele samo rezultati prve momčadi.

Članovi Izvršnog odbora: Karlo Sotošek, Nikola Barbalić, Pavao Draginić, Ivan Jelušić, Jakov Dorić, Ozren Cesarec, Kristijan Buršić, Đani Tomičić, Božidar Sotošek, Robert Cifrek
Treneri: Dragan Štulić (seniori), Milivoj Karlović (poniri), Edi Burić (juniori), Damir Brkljača (veterani)
Klupski djelatnici: Ivan Blažetić (održavanje igrališta), Stevo Kurolt (ekonom)
- Kada gledam službene glasnike, vidim da smo skoro u svim kategorijama na vodećoj poziciji nakon polovice jesenskog djela prvenstva. Znam da nam nisu konkurencija Real Madrid ili Barcelona, ali ipak je to rezultat dobrog rada svih u klubu, a i oko njega. Tu prije svega mislim na potporu Grada Kraljevice i sponzora, kaže Sotošek, nekada igrač Rijeke i Hajduka koji je prije nekoliko godina preuzeo vođenje matičnog kluba zajedno sa skupinom entuzijasta.

Među njima treba istaknuti iskusnog Pavu Draginića, koji je bio čelnik drugoligaške Kraljevice u razdoblju kada su neki sadašnji članovi Izvršnog odbora (Sotošek, Buršić...) bili mladi igrači.

Da danas isti vode klub istim entuzijazmom kao Draginić nekada, pokazuju sljedeće ljestvice: