BAKRANI MISLE OZBILJNO

Devčić, Kosir i Fetoshi pojačali Borac

Utorak, 07. kolovoza 2012. 20:34 Napisao  Luka Variola

Želimo ulazak u Treću ligu i od početka sezone ćemo se tako postaviti, kaže Dušan Gruevski, trener-igrač Borca

Dušan Gruevski
Dušan Gruevski Foto: Damir Zamaklar

Paklene vrućine koje su već duže vrijeme svakodnevnica na riječkom području ne smetaju previše nogometašima bakarskog Borca koji su ušli u treći tjedan priprema uoči nove sezone. Bakrani se pripremaju za redizejdniranu županijsku ligu u kojoj već sada mogu ponijeti epitet najvećeg favorita. Od te uloge niti ne bježe.

- Radi se dobro, posjećenost treninga je više nego zadovoljavajuća. Mogu reći da ove godine sigurno lovimo prvo mjesto. Želimo ulazak u Treću ligu i od početka sezone ćemo se tako postaviti, objašnjava trener-igrač Bakrana Dušan Gruevski.

Igrački kadar doživio je nekoliko promjena. Od Bakrana su se oprostili Kovačić, rezervni golman Šegota koji oprostio od nogometa i Kajba koji se zbog poslovnih obaveza više ne stigne baviti nogometom. Nova imena su Devčić i Kosir koji su stigli iz Kraljevice, Fetoshi je došao iz Vinodola, dok je vratar Bajčić donedavno nastupao za Grobničan.

- Ostatak igračkog kadra je manje-više ostao na okupu, te zbog toga mislim da smo čak i jači nego prošle godine, nastavlja Gruevski koji je pojačanje dobio i u redovima stručnog stožera. Njegov pomoćnik od ove će sezone biti Goran Balaban, brat nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca, trenutačno člana malezijskog Selangora.

Bakrani su aktivni i na planu pripremnih utakmica. U njihovoj organizaciji u petak i subotu održat će se tradicionalni Memorijal Marino Gulić, koji će osim Bakrana okupiti Rječinu, Orijent i Naprijed.