NIŠTA OD JUBILEJA

Otkazano Dvoransko prvenstvo Grada Rijeke

Petak, 26. studenog 2021. 20:35 Napisao/la  SC

Deseto prvenstvo prošle godine otkazano je zbog pandemije koronavirusa dok je ove godine razlog otkazivanja neočekivan

Ove godine neće biti spektakla za najmlađe
Ove godine neće biti spektakla za najmlađe

Otkazano je najmasovnije sportsko natjecanje  u županiji!

Dvoransko prvenstvo Grada Rijeke neće ni ove godine proslaviti jubilej, deseto prvenstvo prošle godine otkazano je zbog pandemije koronavirusa dok je ove godine razlog otkazivanja neočekivan.

Organizator nije mogao dobiti dovoljno termina u Dvorani mladosti, pa je natjecanje otkazao.

Inače, organizator turnira bio je NK Lokomotiva, kroz devet izdanja dvoransko prvenstvo postalo je međunarodno i svakako jedinstveno u regiji po broju sudionika.

Zadnjh nekoliko izdanja bilo je posvećeno najmlađima, na zadnjem prvenstvu sudjelovalo je 252 ekipa od čega se čak 212 ekipa natjecalo u mlađeuzrasnim kategorijama, na turniru je igralo preko 2500 igrača svih uzrasta.

Zanimanje je raslo svake godine, organizator je zbog limitiranih uvjeta morao ograničiti broj ekipa,  počeli su razgovori s Gradom Rijekom o eventualno većem broju termina.

Dvije godine kasnije sve se promijenilo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.