KUTIJA ŠIBICA Rident u četvrtfinalu, riječka momčad pobijedila nakon izvođenja sedmeraca

Subota, 22. prosinca 2018. 19:04 Napisao/la  SC

Utakmica 3. kola: Rident - Staari vucibalun 4:3 (1:1). Dragoslavić strijelac iz igre, Milinović, Ban i Drndić strijelci iz sedmeraca

Rident 2018
Rident 2018

Momčad Ridenta plasirala se četvrtfinale veteranskog turnira na 48. Kutiji šibica.

Riječka momčad ostvarila je u 3. kolo pobjedu protiv momčadi Staari vucibalun nakon izvođenja sedmeraca rezultatom 4:3.

U regularnom dijelu utakmica je završila 1:1.

Strijelci su bili Tiho Dragoslavić u 25. minuti za Rident, Mate Šitum doveo je protivnike u vodstvo pogotkom u 5. minuti.

Sva tri izvođača sedmeraca bili su precizni, pogotke su postignuli Damir Milinović, Kevin Drdnić i Zoran Ban.

Rident u četvrtfinalu igra u nedjelju od 14.10 protiv momčadi Podstrane.

 - Bila je teška utakmica. Oni su rano poveli, ali zahvaljujući Dragoslaviću uspjeli smo izjednačiti. Penali su uvijek lutrija, ali danas su se okrenuli na našu stranu. U četvrtfinalu igramo protiv Podstrane i ako ih prođemo, onda na Stipanju igramo polufinale. Podstrana ima neke igrače, ali nema razvikana imena, to su više dečki koji igraju zajedno u terminima. No, već su izbacili jednog nositelja, tako da sigurno neće biti laka utakmica. Zadovoljni smo dosad odrađenim i većina nas je ostala u Zagrebu zahvaljujući našem glavom sponzoru Željku Miljaniću i Ridentu koji nam je osigurao smještaj u Zagrebu, rekao je Elvis Brajković.

Momčad Ridenta protiv Staarog vucibaluna igrala je u sljedećem sastavu: Damir MILINOVIĆ, Gordan DELUKA, Elvis BRAJKOVIĆ, Keven DRNDIĆ, Zoran BAN, Daniel ŠARIĆ, Kristijan ČAVAL, Damir KNEZ, Alen LALIĆ, Tihomir DRAGOSLAVIĆ

Prema imenima momčadi Rident i Restorani gladne oči (Grdović, Mumlek, Čivrag, Brnas, Vidović, Barbir...) spadaju u favorite turnira.