Ivan Fumić: Iduće godine promijenit ćemo način natjecanja seniora i veterana

Nedjelja, 24. prosinca 2017. 14:00 Napisao  I. V.

 Djeca su bila vesela i svi su uživali, zaključno s nonićima i nonama na tribini, kaže predsjednik Lokomotive. Pogledajte fotogaleriju zadnjega dana prvenstva

Ivan Fumić
Ivan Fumić Foto: Lario Tus


Završilo je Dvoransko prvenstvo Grada Rijeke kojega u Dvorani mladosti tradicionalno organizira Nogometni klub Lokomotiva:
 
- Grad Rijeka nam je opet izašao ususret, dobili smo dvoranu na korištenje, nadam se da će se suradnja nastaviti iduće godine. Ove godine nismo stavili umjetnu travu zbog odbojkaške utakmice. Da odbojkaši Rijeke nisu igrali utakmicu CEV kupa, stavili bismo umjetnu travu kao i prethodnih godina. Nisu se baš predstavnici klubova previše bunili što nije bilo umjetne trave. Sve je završilo bez problema, nije bilo ozljeda, djeca su bila vesela i svi su uživali, zaključno s nonićima i nonama na tribini, kaže Ivan Fumić, predsjednik Lokomotive.

Ove godine seniorski i veteranski turniri nisu bili jak kao prethodnih godina:

- Istina da je ove godine seniorski turnir  bio slabiji, tko će znati zašto nisu igrali svi najbolji igrači. Ionako smo više pažnje posvetili djeci,  nastojali smo da najmlađi odigraju što više utakmica. Mislim da ćemo iduće godine promijeniti način natjecanja seniora i veterana, govori Fumić.

Turnir traje tri tjedna i prema kapacitetu doseže limite, ima li prostora za još utakmica:

- Mislim da se može pronaći još prostora za mlađe uzraste ako budemo skratili seniorski i veteranski turnir. Tako barem planiramo za iduću godinu, zaključuje Fumić.

Fotogalerija Lario Tus