JAKI PARTNER

Como Tempera postao generalni sponzor HMNK-a Rijeka

Subota, 03. prosinca 2022. 11:50 Napisao  I. V.

Danijel Jurić u nogomet je ušao kao sponzor Orijenta, u Grobničanu je osim sponzora postao akter

Como Tempera postao generalni sponzor HMNK-a Rijeka

HMNK Rijeka objavio je sljedeću vijest:

COMO TEMPERA JE NOVI GENERALNI SPONZOR KLUBA

Uoči super važnog sportskog tjedna u kojem nas očekuju tri izuzetno zahtjevne utakmice dobili smo najveću moguću nagradu za naš rad i rezultate, novog generalnog sponzora, uspješnu tvrtku Como tempera d.o.o. iza koje stoji čovjek koji je već puno toga dobrog donio u sport i klubove u regiji, Danijel Jurić.

Como tempera osim što je postala generalni sponzor kluba podržala je i malonogometni turnir "Rijeka open 2023." gdje je također preuzela ulogu Generalnog sponzora

Fond nagrada na ovogodišnjem "Rijeka open 2023." biti će ogromnih 5.000€, a više o samom turniru donosimo krajem idućeg tjedna kada ćemo otvoriti i same prijave

Polako su i sponzori prepoznali naš rad, tako da nakon ovog velikog potpisa, očekujemo još neke u narednim danima.

Bez tvrtki kao što je Como tempera sport jednostavno ne može kvalitetno funkcionirati, tako da pozivamo sve koji to mogu da se jave i pomognu nam u stvaranju jake HMNK Rijeke, stoji u objavi.

Tvrtka Como Tempera glavni je sponzor NK-a Grobničan, to što je Danijel Jurić postao generalni sponzor HMNK-a Rijeka neće utjecati na njegovu aktivnu ulogu u upravi grobničkog drugoligaša.

Jurić je u nogomet ušao kao sponzor Orijenta, u Grobničanu je osim sponzora postao akter.


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.