SANDI DOBRIĆ KAŽE

Iza našeg priopćenja ne stoje trener ili predsjednik

Petak, 05. prosinca 2014. 18:15 Napisao/la  SC

- Nedostaju nam četiri boda iz domaćih utakmica, tvrdi trener Rudara Valdi Šumberac

Trener Rudara Valdi Šumberac kratko je iznio svoje viđenje učinka u prvom dijelu sezone:

- Nedostaju nam četiri boda iz domaćih utakmica. Da smo njih osvojili, ljestvica bi nam izgledala bitno ljepše. Problem smo imali od trećeg do osmog kola kada smo osvojili samo bod. Ne želim nikoga izostavljati, a treba reći kako su mlađi igrači dali svoj obol. Istina je da su oscilirali, što je i normalno, ali su pokazali određeni napredak što nam svima u klubu predstavlja zadovoljstvo, kaže Šumberac.

Sandi Dobrić u 37 godini najavljuje kraj karijere, bivši igrač Rijeke i Istre 1961 u zadnjim utakmicama sjedio je na klupi:

- Ja sa svojih 37 godina dajem maksimum, ali treba reći kako na početku sezone nisam igrao kako se od mene očekuje. S obzirom na to prigodu su dobili mlađi i ja se trudim biti što veća podrška. Polako se okrećem i ka trenerskom poslu pa je preda mnom moja posljednja polusezona, rekao je Dobrić i naglasio sljedeće:

- Volio bih se oglasiti u vezi priopćenja koje smo napisali dali prije dvadesetak dana. Pričalo se da je to "maslo" trenera ili predsjednika, ali još jedanput to javno opovrgavam. Cijela je momčad spontano reagirala još u autobusu sa Viškova, jer nam je taj dan prekipjelo. Trenirali smo cijeli tjedan po blatu iza gola i dali koliko smo mogli, a onda nam se ono dogodilo, rekao je Dobrić.

Standings provided by Sofascore