SMJENA U BAKRU

Davor Černe više nije trener, Dean Bolić preuzima momčad

Ponedjeljak, 08. studenog 2021. 12:06 Napisao/la  KS

Davor Černe ostaje u klubu, s Denom Bolićem smo dobili  trenera sa svim papirima koje treba imati i koji će prekinuti ovaj crni niz, kaže Milan Rončević, predsjednik Borca

Dean Bolić radio u školi nogometa HNK-a Rijeka
Dean Bolić radio u školi nogometa HNK-a Rijeka

Davor Černe više nije trener Borca, nekadašnji prvoligaški igrač niza klubova svoj prvi seniorski trenerski posao uspješno je započeo odrađivati krajem prošle sezone.

Černe je smijenjen nakon neodigrane utakmice protiv Novalje na Pagu, u zadnje četiri utakmice bakarski nogometaši osvojili su samo bod u lokalnom derbiju s Kraljevicom (1:1), doživjeli su poraze od Velog Vrha (0:1), Medulina (3:0) i Lokomotive (2:0).

Novi trener Borca je Dean Bolić, dosadašnji trener Rikarda Benčića i nekadašnji trener u školi nogometa HNK-a Rijeka.

- Davor Černe ostaje u klubu, sjeli smo i dogovorili smo sve detalje. Jedan od krucijalnih razloga je taj što nismo uspjeli tu licencu, nismo najsretniji i najzadovoljniji rezultatom, ali to i nije toliki problem, koliko je problem bio u toj formalno-pravnoj prirodi. Mi smo zadovoljni s Davorom, on je kvalitetan trener, bilo bi ga šteta izgubiti u klubu. Novi trener je Dean Bolić. Dobili smo školovanog trenera sa svim papirima koje treba imati, a rezultatski se nadamo da ćemo prekinuti ovaj crni niz, kaže Milan Rončević, predsjednik Nogometnog kluba Borac.

Nakon deset odigranih kola nogometaši Borca imaju devet bodova iz osam odigranih utakmica, Dean Bolić debitirat će na domaćoj utakmici protiv Klane.

- Svi koji me poznaju znaju da ne volim mijenjati trenere. Računam da će Bolić biti dugoročno rješenje, nastavit će Rončević.

Kako napreduju radovi u Bakru?

- Za sada je sve u rokovima, nadam se da bismo na jesen trebali početi igrati u Bakru, a do tada ostajemo na Krasici. Malo nas bura dere, ali izdržat ćemo. Sada ćemo imati kud i kamo bolje uvjete, od svlačionica, sanitarnih čvorova do svega ostaloga. No, mi ćemo i dalje ostati na Krasici, zaključit će Milan Rončević.

4. HNL

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Medulin 1921 9 25
2 Kraljevica 11 21
3 Otočac 4 19
4 Mladost 7 18
5 Novalja -2 18
6 NK Lokomotiva -1 16
7 OŠK Omišalj -2 16
8 Klana -4 16
9 Veli vrh 2 15
10 Borac 0 14
11 Gospić 91 -10 14
12 Rovinj -3 13
13 Halubjan -11 7