Goran Šućurović: Kako smo do sada izgledali, ovo je bilo ohrabrujuće

Nedjelja, 25. listopada 2020. 23:47 Napisao/la  KS

U odnosu na prve dvije utakmice obrambeno smo u nekim fazama dobro izgledali. Ima pomaka na bolje i to je najvažnije, kaže trener Kvarnera 2010

Goran Šućurović
Goran Šućurović

Košarkaši Kvarnera 2010 doživjeli su i treći prvoligaški poraz.

Ovoga puta Riječani su ostali na „minus 12“ u gostima kod momčadi Jazine Arbanasi u Zadru.

- Kako smo do sada izgledali ovo je ohrabrujuće, pola u šali, a pola u zbilji započet će Goran Šućurović, trener Kvarnera.

Šućurovićeva izjava apsolutno stoji, Riječani su u Zadru izgledali jako dobro do pred sam kraj utakmice.

- Možda sam malo ja pogriješio, malo sam predugo u igri držao Sinišu Štembergera pa je bio preumoran. Trebao sam ga malo više odmoriti tijekom druge i treće četvrtine pa onda na kraju ne bi ostao bez svježine kada nam je najviše trebao. Jednostavno se potrošio, samokritičan je trener riječkih košarkaša.

Ovaj se poraz od prethodnih razlikuje po tome što je Kvarner do pred sam kraj imao „aktivan“ rezultat.

- U odnosu na prve dvije utakmice obrambeno smo u nekim fazama dobro izgledali. Ima pomaka na bolje i to je najvažnije. Za pobijediti u gostima moraš biti bolji nego smo mi bili. Ali ovo nije loše jer Jazine Arbanasi su ozbiljna ekipa. To su najperspektivniji mladi zadarski igrači s nekoliko iskusnika. Oni imaju igrače koji mogu odlučiti utakmicu onda kada bude stani-pani. Na ovoj se utakmici vidjelo da se Tončinić diže, a to nam puno znači. Bit ćemo sve bolji i bolji. Svu koncentraciju sada treba usmjeriti  na Zapruđe, našeg idućeg suparnika, i tu nema kalkulacija. Tu moramo pobijediti. Ako se, naravno, bude igralo, zaključit će Šućurović.