Zoran Dragojević: Možemo biti zadovoljni da smo ipak nešto odigrali

Utorak, 06. srpnja 2021. 19:45 Napisao/la  KS

Ovo je bio veliki plus za mlade igrače koji su dobili dosta minuta i te minute su opravdali na terenu, kaže trener Crikvenice

Košarkaši Crikvenice s trenerom Zoranom Dragojevićem
Košarkaši Crikvenice s trenerom Zoranom Dragojevićem Foto: Kristian Sirotich

Košarkaši Crikvenice nisu se uspjeli plasirati u Prvu ligu, kvalifikacijski turnir za popunu drugog po redu košarkaškog ranga na najbolji način iskoristili su košarkaši Medveščaka i Amfore.

Crikveničani nisu krili da imaju ambiciju pokušati iskoristiti domaći teren i izboriti viši rang natjecanja, ali nakon svega ipak nemaju razloga za razočarenje.

Napravili su onoliko koliko su u ovom trenutku objektivno i mogli napraviti.

- Istina je. Možda ostaje žal za zadnjom utakmicom, to smo trebali pobijediti, bilo bi ljepše turnir završiti na trećem mjestu, nego na četvrtom. No, s obzirom na to kako je sezona počela, možemo biti zadovoljni da smo ipak nešto odigrali, odradili to krnje domaće prvenstvo i četiri jake utakmice koje su nam dale odgovor na dosta pitanja. Naročito na to što nam još nedostaje i gdje smo u odnosu na druge regije, reći će Zoran Dragojević, trener košarkaša Crikvenice.

Crikveničani su kvalifikacije odradili pojačani za Sinišu Štembergera, koji bi još uvijek bio pojačanje za apsolutno sve momčadi koje su nastupile na turniru, ali i za vjerojatno sve prvoligaše i ponekog premijerligaša, ali su nastupili bez nekolicine važnih igrača, pa Štembergerov dolazak ipak nije bio materijaliziran na pravi način.

- Prva tri igrača iz petorke nisu bila u kvalifikacijama niti u razigravanja za prvaka lige, pa je ovo bio veliki plus za mlade igrače koji su dobili dosta minuta i te minute su opravdali na terenu. Prije svega tu mislim na Brunu Vilušića, a onda i na Paula Latina i Marka Šulentića. Nikola Dragonjić, koji nam je prije ove priče u Crikvenicu došao živjeti i raditi, je pokazao da na njega možemo računati kao na ozbiljnijeg igrača, nastavit će Dragojević.

Jedna sezona je zaključena, o drugoj već polako valja razmišljati.

- Za početak svi su dobili sedam dana da se odmore, a onda krećemo u slaganje momčadi za iduću sezonu. Sada znamo gdje smo, što mi kao uprava možemo bolje napraviti, što ja kao trener mogu popraviti, ali borba za vrh i dalje ostaje naša ambicija. Svaka ova utakmica je bila bonus, kada su svi digli ruke od ove sezone mi smo ipak odigrali i odigrali smo šest dobrih utakmica, zaključit će Dragojević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.