Vlado Vujasinović smijenjen, Pro Recco raskinuo suradnju sa srpskim stručnjakom

Srijeda, 13. lipnja 2018. 18:01 Napisao/la  SC
Vlado Vujasinović
Vlado Vujasinović

 Vlado Vujasinović više nije trener vaterpolista Pro Recca.

Najbolji talijanski klub i srpski stručnjak rođen u Rijeci neće nastaviti suradnju nakon što je Pro Recco sezonu završio porazom od Olympiakosa u finalu Lige prvaka na svom bazenu u Genovi.

Iako je Pro Recco slovio najvećim favoritom završnice Lige prvaka, klub Gabrielea Volpija nije uspio postati europski prvak.

Budući da je Pro Recco najtrofejniji i najbogatiji vaterpolski klub na svijetu, tri sezone zaredom bez najznačajnijeg klupskog trofeja znači da se nešto mora mijenjati.

Ove sezone Pro Recco je jedva na peterce pobijedio Bresciju u četvrtfinalu, uspio je pobijediti Jug u završnici utakmice koju su bitno odredili suci, ali je u finalu grčka momčad predvođena Josipom Pavićem, Paulom Obradovićem i Androm Bušljom kaznila slabosti talijanske momčadi.

Vujasinović je dvije sezone bio trener Pro Recca, nekoć ponajbolji vaterpolist na svijetu upravo je pod kapicom Pro Recca pružao najbolje partije.

Druga su to vremena bila, Pro Recco je tada doslovo izgledao kao vaterpolski Dream Team.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.