EP U VATERPOLU 2022

Split kandidat za domaćina EP-a

Srijeda, 14. veljače 2018. 21:39 Napisao/la  SC

Perica Bukić  otkrio namjeru HVS-a

Bazen u Spaladium Areni
Bazen u Spaladium Areni

Izvršni direktor Hrvatskoga vaterpolskoga saveza Perica Bukić iznio je  vijest koja glasi da bi Split trebao biti kandidata za Europsko vaterpolsko prvenstvo 2022. godine.

- Na sastanku Upravnoga odbora koji ćemo obaviti u Splitu u subotu jedna od tema će biti kandidatura za Europsko prvenstvo u vaterpolu 2022. godine. Namjeravamo kandidirati Grad Split, a naša intencija je da to bude u Spaladium Areni. Kapacitet gledališta za takvo natjecanje je minimalno 5500-6000 gledatelja budući da se radi o velikom natjecanju i mislimo da bi Spaladium bio idealan. Preliminarno sam obavio razgovore, ne postoji nikakva tehnička zapreka da bi se u Spaladium Areni postavilo plivalište. U ovom trenutku imamo i načelnu potporu Grada Splita, međutim tek nam predstoji odluka Upravnoga odbora HVS-a, a nakon toga i formalna komunikacija s LEN-om da vidimo uopće koji su uvjeti i tko su nam konkurenti, kazao je Bukić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.