SP 2019 Ivica Tucak: Kada postigneš pet golova ne možeš dobiti niti Paragvaj

Četvrtak, 25. srpnja 2019. 11:45 Napisao/la  SC

Teško mi je reći bilo što, zasluženo smo izgubili, ništa u napadu nije funkcioniralo, ne znam čemu ovoliki strah i respekt, kaže izbornik reprezentacije

Ivica Tucak
Ivica Tucak

 

Ivica Tucak bio je vidno utučen nakon poraza (5:6) od Španjolske u polufinalu, izbornik je teško prihvatio činjenicu da neće igrati za zlato:

- Teško mi je reći bilo što, zasluženo smo izgubili, ništa u napadu nije funkcioniralo, ne znam čemu ovoliki strah i respekt. Da smo ovako traljavo šutirali iz čak izrađenih akcija. Nesigurnost, slab igrač više, treba ovo izdržati i nekako zaboraviti. Postignuli smo zapravo samo dva gola, ovo na kraju je bio samo plod nekakvog forsiranja i želje, ali baš sam pod dojmom udaraca koji su bili u vratara, u ruke..., ali što je tu je, ne želim raditi od ovoga katastrofu. Ne idemo direktno na OI, ali igramo za broncu. Treba nam vremena da sve izanaliziramo, ne mogu momcima ništa zamjeriti jer znam koliko smo svi zajedno željeli to zlato. Kada postigneš pet golova ne možeš dobiti niti Paragvaj, kamo li Španjolsku u polufinalu. Idemo pokušati osvojiti tu medalju. Moramo se trgnuti, nije nam lako, jer, živjeli smo za ovu utakmicu, ali nema plakanja. Treba ići dalje, ne možeš uvijek biti prvi ili drugi. Trebat će mi malo vremena da dođem sebi, kazao je Tucak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.