WTA: Azarenka zbog ozljede predala polufinale Brisbanea Sereni Williams

Petak, 04. siječnja 2013. 10:53 Napisao/la  SC

Bjeloruskinja je izjavila da je razočarana jer ne može izaći na teren ali da osjeća da je to nešto što je morala učiniti kako bi se oporavila na vrijeme da može braniti naslov na Australian Openu

Prva tenisačica svijeta Bjeloruskinja Victoria Azarenka predala je dugo očekivani polufinalni na WTA turniru u Brisbaneu protiv treće igračice svijeta Amerikanke Serene Williams. Kao razlog za predaju navela je ozljedu palca desne noge.

Bjeloruskinja je izjavila da je razočarana jer ne može izaći na teren ali da osjeća da je to nešto što je morala učiniti kako bi se oporavila na vrijeme da može braniti naslov na Australian Openu.

Victoria je u posljednjih deset dana pokušala sanirati tu ozljedu, ali ona se nastavljala pogoršavati do točke da danas nije mogla izaći na teren. Želimo joj sve najbolje u njezinom oporavku i nadamo se da ćemo je vidjeti u Melbourneu kako brani naslov na Australian Openu - rekao je direktor turnira u Brisbaneu Cameron Pearson .

Serena Williams u finalu će igrati protiv pobjednice drugog polufinalnog dvoboja u kojemu se sastaju Anastasia Pavlyuchenkova i Lesia Tsurenko.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.