POLUFINALE SNOVA Mirjana Lučić-Baroni: Stvarno ne mogu vjerovati, ovo je potpuno ludo!

Srijeda, 25. siječnja 2017. 08:58 Napisao/la  SC

Nikada ovo neću zaboraviti, ovo je popravilo sve loše što mi se u životu dogodilo, kaže Lučić-Baroni, koja će u polufinalu igrati protiv Serene Williams


 Mirjana Lučić-Baroni (34) plasirala se polufinale Australian Opena nakon pobjede nad Čehinjom Karolinom Pliškovom 6:4, 3:6, 6:4.

Ni Karolina Pliškova, peta tenisačica svijeta, nije pronašla protuigru za sjajnu Lučić-Baroni, koja je dominirala u meču od početka do kraja.

Ono što je posebno impresivno, Lučić-Baroni zabila je više aseva od Pliškove, koja slovi "ženskim Karlovićem"

Hrvatska veteranka ostvarila je čak 19 winnera više (42-23), ali statistika ionako otkriva samo tehničku strukturu meča.  Lučić-Baroni bila je bolja najviše zbog mentalne stabilnosti.

Nakon meča Mirjana Lučić-Baroni  nije mogla suzdržati emocije dok je davala izjave Rennae Stubbs, koju je pobijedila davne 1998. godine na svojem prvom Australian Openu.

Ni Stubbs nije izdržala, potekle su suze radosnice.

- Stvarno ne mogu vjerovati, ovo je potpuno ludo. Bog je velik, eto, to ću reći. Ne mogu vjerovati da sam ponovno u polufinalu Grand Slama. U šoku sam. Znam da je svakom igraču poseban osjećaj ući u polufinale. Ali ja vam ne mogu opisati koliko meni ovo znači. Nikada ovo neću zaboraviti. Nikada. Ovo je popravilo sve loše što mi se u životu dogodilo. Ne mogu vjerovati da sam se ovako uspjela boriti. Osjećala sam se potpuno mirno, bila sam nevjerojatno prisebna. Samo sam išla za svojim udarcima. Pogledajte mi noge... Muž kaže da su dobre, ali ja baš nisam sigurna. Dat ću sve od sebe da se oporavim i budem spremna za polufinale, rekla je kroz suze Lučić-Baroni, apsolutna zvijezda ovogodišnjeg Australian Opena.

U polufinalu Lučić-Baroni igra protiv Serene Williams.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.