Petra Matić poražena od Njemice Sabine Lisicki u prvom kolu Wimbledona

Ponedjeljak, 25. lipnja 2012. 13:54 Napisao  Milan Kosanović

Petra Martić (Hrvatska) - Sabine Lisicki (Njemačka) 4:6, 2:6

 

 

 

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić poražena je u prvom kolu WTA turnira u Wimbledonu od Njemice Sabine Lisicki 4:6, 2:6. Martić je izvrsno otvorila meč, nakon 1:1 u gemovima hrvatska tenisačica napravila je break, a potom servisom došla do ugodnih 3:1. Nažalost, trenutno 15. igračica svijeta nije se predavala. Lisicki je tako najprije servirala za 4:3, potom napravila break (4:4), pa opet servirala (4:5) te prvi set zaključila s novim breakom za potpuni preokret (4:6).

U drugom setu Martić se držala do rezultata 2:2 u gemovima nakon čega je sjajna Njemica s dva breaka i dva servisa napravila seriju 4:0 u gemovima te se zasluženo plasirala u drugo kolo ovog najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu.

Meč je trajao tek jedan sat i šest minuta što dovoljno govori o nadmoći 23-godišnje Sabine Lisicki koja se pokazala kao prevelik zalogaj za hrvatsku tenisačicu.

 

Wimbledon, 1.kolo:

Petra Martić (Hrvatska) - Sabine Lisicki (Njemačka) 4:6, 2:6

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.