Petra Martić ispala u prvom kolu Indian Wellsa

Petak, 09. ožujka 2012. 08:32 Napisao/la  SC

Hrvatska tenisačica poražena je u 1. kolu nakon poraza od Amerikanke Lauren Davis sa 6:2, 7:6 (7)

Nakon što je Petra Martić prošlog tjedna igrala odlično i plasirala se u finale turnira u Kuala Lumpuru (predala zbog umora), očekivao se nastavak serije i na jakom WTA turniru u Indian Wellsu. Nažalost, Martić je iznenađujuće ispala već u prvom kolu. Bolja od naše tenisačice bila je američka predstavnica, osamnaestogodišnja Lauren Davis, koja je slavila sa 6:2, 7:6 (7).

Martić, koja je trenutno 55. tenisačica na svijetu (Davis je 221.), zbog obilja neforsiranih grešaka izgubila je uvjerljivo prvi set. U drugom je imala dovoljno šansi za povratak, poglavito u "tie-breaku", ali je i u toj dionici meča napravila previše grešaka i dopustila Davis da je svlada sa 9:7 u trinaestoj igri.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.