Petra Martić izbacila Petru Kvitovu u Tokiju: Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri

Utorak, 25. rujna 2012. 09:51 Napisao/la  SC

Martić - Kvitova 6:4, 6:4

Petra Martić pobijedila je Čehinju Petru Kvitovu, petu tenisačiu svijeta, u 2. kolu WTA turnira u Tokiju! Petra je slavila sa 6:4, 6:4, a meč je trajao sat vremena i 28 minuta. Ovo je jedna od najvećih pobjedi hrvatske tenisačice. Kvitova nije imala svoj dan, u prvom gemu meča napravila je tri dvostruke servis pogreške, a Petra je znala iskoristiti svoje prilike.

- Zadnjih pet ili šest dana su bili jako čudni. Mučila sam se na treningu, ništa mi nije išlo kako treba. Ovo je moja najveća pobjeda u karijeri Već sam na Roland Garrosu pobijedila igračicu iz prvih deset (Marion Bartoli, op. a.), ali ovo je velika pobjeda, rekla je Martić koju sada u osmini finala očekuje Ruskinja Nadija Petrova, 18. igračica svijeta. Bit će to prvi ogled dvaju tenisačica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.