Nabrijane sujete: Pavić ne želi igrati Davis Cup zbog Krajana, izbornik odgovorio pozivom

Ponedjeljak, 29. siječnja 2018. 19:24 Napisao/la  SC
Mate Pavić
Mate Pavić

 Mate Pavić izjavio je po povratku iz Australije da neće igrati za Davis Cup reprezentaciju sve dok je izbornik Željko Krajan.

Dvostruki pobjednik ovogodišnjeg Australian Opena izravno je prozvao Krajana zbog izjave da se Pavić nije htio odazvati njegovu pozivu.

- Ne znam što reći, ponavljam se već valjda 20. put u ovih par godina. Mate svaki put ima pozivnicu, ja ga trebam, moj je zadatak pozvati ga jer je igrač kojeg trebam u timu. No, svaki put sam bio odbijen. Nakon nesporazuma prije par godina, nikad nisam osjetio njegovu želju da želi neke stvari promijeniti. U Davis Cupu tih tjedan dana imamo neka svoja pravila po kojima funkcioniramo, imamo jedan teren, ne četiri-pet kao na turnirima gdje dečki mogu trenirati cijele dane. Njemu se tu neke stvari nisu sviđale, ali to je pravilo koje svi u Davis Cupu poštuju, on ga nije htio, ni želio poštovati i ja sam bio primoran jedanput ga ne pozvati zbog toga. Nakon toga on nikad više nije promijenio svoje mišljenje, valjda i dalje stoji kod toga da pod tim uvjetima ne želi biti u ovoj ekipi, rekao je Krajan za HRT.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.