Davis Cup: Hrvatska u Kraljevu izgubila od Srbije bez osvojenog boda

Nedjelja, 08. ožujka 2015. 18:42 Napisao/la  SC

Filip Krajinović pobijedio je u nedjelju Franka Škugora sa 6:4, 6:2, a Viktor Troicki sa 6:4, 6:3 Matu Delića


Hrvatska je ispala od Srbije u 1. kolu Davis Cupa bez osvojenog boda uz samo dva osvojena seta u pet mečeva. Filip Krajinović pobijedio je u nedjelju hrvatskog reprezentativca Franka Škugora sa 6:4, 6:2, a Viktor Troicki sa 6:4, 6:3 Matu Delića, te je tako Srbija pobijedila s 5:0.


Izbornici Željko Krajan i Bogdan Obradović očekivano su zamijenili igrače koji su bili nominirani za prvi nedjeljni meč u dvoboju Srbije i Hrvatske u Kraljevu. Umjesto Borne Ćorića Krajan je priliku dao Škugoru, a Obradović je Đokovića zamijenio Krajinovićem.

U petom dvoboju Troicki je bez većih problema za samo 55 minuta pobijedio Delića za uvjerljivu pobjedu Srbije, koja će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz okršaja Brazila i Argentine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.