Davis Cup: Čilić i Dodig vratili nadu senzacionalnom pobjedom protiv braće Bryan

Nedjelja, 17. srpnja 2016. 09:20 Napisao/la  SC

Čilić/Dodig - Bryan/Bryan  6:2, 2:6, 6:2, 6:4


Senzacionalnom pobjedom Marina Čilića i Ivana Dodiga protiv najboljega para svih vremena, Boba i Mikea Bryana, sa 6:2, 2:6, 6:2, 6:4, hrvatska reprezentacija smanjila je vodstvo SAD na 2:1 u četvrtfinalu Svjetske skupine Davis Cupa.

Zadnjeg dana Čilić od 21 sat igra protiv Johna Isnera, iza njih igraju Jack Sock i Borna Ćorić.

Kumovi iz Međugorja potpuno su nadigrali i razbili 38-godišnje blizance iz Camarilla, vratili nadu i samopouzdanje nakon dva poraza u singlu u petak.

Čilić je u dogovoru s Krajanom izrazio želju igrati u paru, Marin Draganja mu je ustupio mjesto. Isplatilo se!

Braća Bryan doživjeli su tek peti poraz u Davis Cupu, prvi i peti od Hrvata jer su ih načeli Mario Ančić i Ivan Ljubičić u Carsonu prije jedanaest godina. Vidi se da više nisu moćni kao nekada, što je rekao Dodig nekoliko dana prije susreta.

- Ma presudilo je to što su Marin i Ivan danas odigrali nevjerojatan meč. I jedan i drugi su prikazali svoju najbolju igru, a Marin je odigrao najbolji meč parova u svom životu, objasnio je izbornik Krajan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.