BECKER BANKTROTIRAO

Slavni tenisač dužan 61 milijuna eura

Četvrtak, 05. listopada 2017. 14:03 Napisao/la  SC

Na dražbi su čak i trofeji koje je osvojio

Boris Becker
Boris Becker

Vijest da je Boris Becker bankrotirao nije novost.

Novost je da su magazini Stern i Bunte naveli točan iznos, jedna od najboljih tenisača svih vremena duguje čak 61 mil. eura!

Prije nekoliko mjeseci Becker je objavio bankrot zbog toga što nije mogao vraćati dugove banci, sada je jasno u kakvim Becker problemima.

Aukcijska kuća Wyles Hardy & Co. vrši procjenu njegove imovine prije dražbe.

Beckeru su oduzeta četiri ručna sata ukupno vrijedna cca. 40.000 eura, procjenuje se vrijednost trofeja koje je osvojio, Becker je sugestivno zamoljen da ne dira ni najvredniji među njima.

Sa 17 godina Becker je osvojio Wimbledon!

Njemački mediji navode da je Becker živio na (pre)visokoj nozi i da je novac trošio bez pokrića.

Tako je prva supruga Barbara dobila 2,5 mil. dolara predbračnim ugovorom, 14,4 mil. dolara dobila je nagodbom zajedno sa stanom na otoku Fisher i skrbništvom nad sinovima Eliasom i Noahom.

 Becker je otac malog Amadeusa kojeg je dobio s nizozemskom manekenkom Sharley Kerssenber i 17-godišnje Anne koju je dobio s ruskom manekenkom Angelom Ermakovom.
 
 Njemačkom teniskom velikanu prijeti gubitak vrijednih nekretnina poput stanova u Londinu, Münchenu, Monte Carlu, Miamiju i Schwyzu.
 
 Od 2013. i 2016. godine Becker je surađivao s Novakom Đokovićem, koji je u tom razdoblju osvojio šest od svojih 12 Grand Slam naslova.

Unatoč tome, Đoković je prošle sezone raskinuo suradnju s Beckerom.

Sada je jasnije zašto.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.