OSTALI BEZ KAPETANA

Domagoj Duvnjak otpao zbog ozljede

Subota, 13. siječnja 2018. 12:55 Napisao/la  SC

Upitan oporavak do kraja Europskog prvenstva

Domagoja Duvnjaka iznijeli su sa parketa
Domagoja Duvnjaka iznijeli su sa parketa

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak neće moći nastaviti igrati na Europskom prvenstvu. 

Duvnjak je ozlijedio list desne noge u susretu sa Srbijom na otvaranju Europskog prvenstva, a današnji pregledi u bolnici i magnetna rezonancija potvrdili su da je riječ o težoj ozljedi te da Lino Červar neće imati kapetana više na raspolaganju. 

- Nakon što smo u splitskoj bolnici odradili ultrazvuk i magnetsku rezonancu utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge. Već smo započeli s fizikalnom rehabilitacijom, a nezahvalno je govoriti koliko će ona potrajati. O daljnjim koracima i tretmanu Domagoja Duvnjaka ćemo redovno izvještavati cjelokupnu javnost, rekao je šef liječničkog tima hrvatske reprezentacije doktor Krešimir Rotim. 

Izbornik Lino Červar je nakon potvrde liječnika o ozlijedi Domagoja Duvnjaka komentirao novonastalu situaciju, a pozvao je i splitsku publiku da dođe podržati reprezentaciju protiv Islanda.

- Domagoj Duvnjak definitivno otpada za prvi krug natjecanja. Mi idemo dalje, imamo ambicije da ostvarimo naše planove na svakoj utakmici. Odredit ću igrača koji će zamijeniti Duvnjaka. Mi analiziramo i razmišljamo o narednom protivniku. Koristim priliku da još jednom zahvalim splitskoj publici i pozivam ih da dođu i na utakmicu protiv Islanda, da budu naš osmi igrač. U ovim trenucima njihova pomoć nam je zaista najpotrebnija, rekao je Červar. 

Hrvatski rukometaši u nedjelju igraju protiv Islanda, a zatim protiv Švedske. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.