SP Hrvatskim rukometašima 450.000 eura bruto za zlatna odličja

Petak, 11. siječnja 2019. 13:30 Napisao/la  SC
Grahovac i Gobac
Grahovac i Gobac

 

Hrvatski rukometni savez odlučio je bogato nagraditi rezultatske uspjehe svojih reprezentativaca i stručnog stožera na čelu s izbornikom Linom Červarom za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj.

- Odlučili smo da uoči ovako velike rukometne priredbe koja je iznimno važna HRS-u, dodatno stimuliramo naše reprezentativce odlukom o visini nagrada za osvajanje odličja, a i ostalih plasmana na Svjetskom prvenstvu. Iako po financijama zaostajemo za velikim rukometnim silama, iznosi za nagrade u rangu su najvećih saveza. Tako će premija za prvo mjesto biti 450.000 eura u bruto iznosu, srebro ćemo nagraditi s 300.000 eura, te broncu s 200.000 eura. Četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu donijet će nagradu od 100.000 eura, a plasmani na peto, šesto ili sedmo mjesto vrijede 50.000 eura, rekao je odluku čelništva HRS-a, predsjednik Tomislav Grahovac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.