VALTER MATOŠEVIĆ PROGNOZIRA

Vjerujem da će vratari dati veliki doprinos pobjedama

Ponedjeljak, 16. siječnja 2012. 16:03 Napisao/la  Milan Kosanović

Duvnjak iza sebe ima odličnu sezonu u Hamburgu, ako ga zaobiđu ozljede vjerujem da bi mogao obilježiti prvenstvo, kaže Matošević

Najtrofejniji riječki sportaš, dvostruki olimpijski pobjednik, pojam i idol kojeg u svojim mislima žele dostići mnogi mladi rukometni vratari, uoči početka Europskog prvenstva u Srbiji vjeruje u dobar rezultat hrvatske reprezentacije.
-    Gledajući utakmicu protiv Švedske očekivanja od predstojećeg Europskog prvenstva u Srbiji su velika. Naravno, nije sve tako idealno, a tu na prvom mjestu mislim na ozljede Ivana Balića i Drage Vukovića zbog čega će teret pasti na Domagoja Duvnjaka, koji iza sebe ima odličnu sezonu u Hamburgu i ako ga zaobiđu ozljede vjerujem da bi mogao obilježiti predstojeće prvenstvo. Također moram spomenuti i svježinu Lackovića koji je uz Duvnjaka najviše pokazao na Croatia Cupu, kaže Matošević.
Trofejni vratar prokomentirao je najveću boljku hrvatske reprezentacije – vratare:
-    Vratari su na visokom nivou, Mirko i Venio su u dobroj formi što se najbolje vidjelo na pripremnom turniru u Osijeku. Vjerujem da se neće ponoviti Svjetsko prvenstvo u Švedskoj i da će vratari dati veliki doprinos u pobjedama hrvatske reprezentacije, zaključio je Matošević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.