Mateo Kovačić: S Mandžukićem više ne razgovaramo o utakmici finala Lige prvaka

Četvrtak, 08. lipnja 2017. 20:09 Napisao/la  SC

Naravno da se nije lako izboriti za mjesto,i jer je to momčad koja je dvije sezone zaredom bila europski prva, kaže Kovačić o statusu u Real Madridu


Mateo Kovačić priključio se pripremama reprezentacije nešto kasnije zbog finala Lige prvaka, otkrio kako se osjećao nakon pobjede protiv Juventusa.

- Drago mi je da smo mi slavili, iako sam ja bio na klupi sudjelovao sam u tome. Žao mi je Mandže i Juventusa, ali takav je nogomet, ne mogu svi dobiti. Sada idemo dobiti  Island i ostvariti veliku bodovnu prednost, rekao je Kovačić i objasnio da je finale zabranjena tema u razgovorima s Marijom Mandžukićem.

- Poštujemo se maksimalno, tu nema zadirkivanja, to je profesionalnost. Mi se družimo i ovako, ali o tome više ne razgovaramo, govori Kovačić.


Protekle sezone Kovačić je potvrdio kvalitete zbog kojih je doveden u Madrid:

- Druga sezona je bila puno bolja, prošao sam pripreme s ekipom. Naravno da se nije lako izboriti za mjesto,i jer je to momčad koja je dvije sezone zaredom bila europski prvak, ali mislim da je ova sezona bila pozitivna i sretan sam zbog toga, naglašava Kovačić.

Island?

- Island je dobra i čvrsta ekipa. Vidjeli smo to na Maksimiru, ali i prije toga kada smo igrali s njima. Ali mi smo spremni psihički i fizički, imamo fenomenalnu ekipu i mislim da to ne bi trebao biti preveliki problem, govori Kovačić koji će vjerojatno zauzeti upražnjeno mjesto Ivana Rakitića:
 
- Raketa je vrhunski igrač i profesionalac i falit će nam na utakmici. Ali koga nema bez njega se može. Ima nas puno koji to možemo nadomjestiti. Tek smo jednom trenirali, vidjet ćemo u sljedeća dva dana što će izbornik odlučiti, završio je Kovačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.