Hrvatsku na postolju vidi čak 53% srpskih ljubitelja rukometa

Srijeda, 11. siječnja 2012. 13:42 Napisao/la  M. Kosanović

Anketa  srpskog portala Balkan Handball pokazala je nevjerojatno poštovanje srpskih navijača  prema izabranicima Slavka Goluž.

Anketa koju je na svojoj Facebook stranici proveo ugledni srpski portal Balkan Handball pokazala je nevjerojatno poštovanje srpskih navijača te rukometnih zaljubljenika prema izabranicima Slavka Goluže. Tako čak 53% navijača vjeruje da će Hrvatska osvojiti jednu od medalja na Europskom prvenstvu u Srbiji, njih 56% sigurno je da će Hrvatska igrati polufinale, a gotovo svi su uvjereni da će Kauboji vidjeti  „Beogradsku Arenu“ , makar u utješnoj utakmici za peto mjesto – 91%. Podsjetimo, Europsko prvenstvo održava se od 15. do 29. siječnja, a Hrvatska će u skupini D u Vršcu snage odmjeriti s reprezentacijama Islanda, Norveške te susjedne Slovenije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.