HRS upozorio da Grad Split ostaje bez Europskog prvenstva u rukometu

Ponedjeljak, 20. studenog 2017. 16:29 Napisao/la  SC
Spaladium arena
Spaladium arena


Hrvatski rukometni savez (HRS) poslao je medijima priopćenje u kojemu upozorava da bi Split mogao ostati bez EP-a, koje se od 12. do 28. siječnja održava u Hrvatskoj.

- U zadnjih par dana veliki je pritisak Europske rukometne federacije prema Hrvatskom rukometnom savezu u smislu dostavljanja potpisanih ugovora sa svim gradovima organizatorima Europskog prvenstva. Imamo trenutno problem što iz grada Splita nemamo potpisan ugovor. Naime, mi taj ugovor trebamo do ponedjeljka dostaviti u EHF. Mi smo sa Splitom dogovorili sve uvjete iz ugovora, ali još formalno nismo dobili navedeni ugovor i pokušavamo što prije ishoditi potpisivanje. Prije deset dana je u Gradsko poglavarstvo Splita poslana požurnica da se ugovor potpiše. Nismo još dobili nikakav termin, a mi smo zbog toga morali zaustaviti daljnju prodaju ulaznica jer moramo predati potpisani ugovor da bi se sve nastavilo, izjavio je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

Dakle, Split ima rok do ponedjeljka, 27. studenog 2017. godine.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.