HRS: Lino Červar ostaje izbornik, Silvio Ivandija umjesto Davora Dominikovića

Petak, 22. veljače 2019. 12:19 Napisao/la  SC
Davor Dominiković i Lino Červar
Davor Dominiković i Lino Červar

 

Nakon Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, Hrvatski rukometni savez odlučio je napraviti jednu promjenu unutar stručnog stožera muške seniorske reprezentacije.

Izbornik i dalje ostaje Lino Červar, dok će njegov prvi pomoćnik za sljedeći kvalifikacijski ciklus postati Silvio Ivandija, trenutačno trener Dubrovnika.

Budući da je reprezentacija izborila šesto mjesto na Svjetskom prvenstvu u siječnju, te osigurala kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju i tako ispunila zacrtani cilj, Hrvatski rukometni savez je u dogovoru s Davorom Dominikovićem donio odluku da on više ne bude pomoćnik izbornika Line Červara s obzirom na brojne klupske obveze, ali i obveze koje ima s juniorskom reprezentacijom koju ovoga ljeta očekuje Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj od 13. do 27. srpnja.

Budući da je to jedan od prioriteta Hrvatskog rukometnog saveza u ovoj godini, čelni ljudi HRS-a su u dogovoru s Davorom Dominikovićem procijenili da je to u ovom trenutku najbolje moguće rješenje za sve.

Hrvatski rukometni savez koristi priliku da se zahvali Davoru Dominikoviću na suradnji u seniorskoj reprezentaciji u proteklom razdoblju.

Davor Dominiković je bivši dugogodišnji reprezentativac i igrač, osvajač brojnih hrvatskih medalja i trofeja, s izvrsnom trenerskom perspektivom i stoga vjerujemo da je ovo najbolje rješenje za sve, u okviru kojega može sva svoja znanja i potencijale prenijeti novim generacijama kojima je bio sportski uzor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.