Bivši rukometni reprezentativac Drago Vuković preživio dramu na otvaranju Bundeslige

Subota, 03. rujna 2016. 15:51 Napisao/la  SC

U jednom duelu krajem prvog poluvremena Vuković je  pao na parket i potom se onesvijestio

Iskusni hrvatski rukometaš, 33-godišnji Drago Vuković, član berlinskog Fuchsea proživio je pravu dramu na otvaranju nove sezone Bundeslige u petak navečer u Wetzlaru.

Osvajač olimpijskog zlata u Ateni 1996. godine je u utakmici prvog kola s Wetzlarom izgubio svijest pri padu na parket.

Dogodilo se to u jednom duelu krajem prvog poluvremena kada je Vuković nezgodno pao na parket, pri udarcu se onesvijestio.

Vukovića je spasila pravodobna reakcija liječnika protivničke momčadi Marca Kettrukata, nakon koje je naš rukometaš odmah došao svijesti, ali je morao na pregled u gradsku bolnicu u Wetzlaru.

Na sreću, neće biti nikakvih posljedica, potvrdili su u klubu.

- Sretni smo što je sve ipak ovako završilo i što je Drago sada dobro. Zahvaljujemo liječniku Wetzlara Marcu Kettrukatu na brzoj reakciji -, izjavio je za službenu klupsku stranicu prvi čovjek Fuchsea, Bob Hanning.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.