×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

Ježić: Naša želja je plasman među osam

Četvrtak, 01. prosinca 2011. 20:25 Napisao/la 

Imamo jako veliku kvalitetu i možemo napraviti jako puno - govori Katarina Ježić

ilustracija
ilustracija Foto: google.hr

Katarina Ježić, mlada vinodolska rukometašica »Lokomotive«, puna je dobrih želja među hrvatskim reprezentativkama koje danas putuju u Brazil na skorašnje Svjetsko rukometno prvenstvo. Katarina je u velikim skokovima napredovala u karijeri, sve od drugoligaških dana u »Orijent Presoflexu« i nastupa za mlađe hrvatske selekcije. Poslije prvoligaške sezone u »Zametu«, prošlog ljeta je otišla u »Lokomotivu« iz čijeg dresa putuje na seniorsko Svjetsko prvenstvo.    
    – Imamo jako veliku kvalitetu i možemo napraviti jako puno. Međutim u svaku utakmicu moramo ući sto posto jer ako ijedna od nas uđe slabije, onda to nije to - govori Ježić i osvrće se na utakmice u skupini.
    – Trebale bismo dobiti prve dvije utakmice. Definitivno imamo velike izglede za prolazak dalje. U idući krug idu četiri reprezentacije, onda se četvrtoplasirani križa s prvim iz druge skupine, a drugi s trećim. Naša želja je da budemo među prvih osam. Trebamo najprije proći skupinu te pobijediti odlučujuću utakmicu, ući među najboljih osam. To bi za početak možda i bila neka realnost. A što će biti, tek ćemo vidjeti - zaključila je Katarina Ježić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.