SEHA liga: Rukometaši Metalurga odbili putovati u Zagreb i optužili Lina Červara da gleda samo svoje interese

Srijeda, 05. studenog 2014. 16:06 Napisao/la  SC

Odbijamo igrati i trenirati jer je situacija u klubu nepodnošljiva, stoji u pismu igrača Metalurga

Rukometaši PPD-a Zagreb danas su u Areni trebali odigrati utakmicu 6. kola SEHA lige s Metalurgom, ali je utakmica otkazana. Momčad Line Červara štrajkaju zbog neisplate plaća, pa se nisu pojavili u zračnoj luci u Skoplju uoči leta za Zagreb. Makedonski klub je u velikim financijskim problemima, čelništvo Metalurga pokušalo je u utorak odgoditi utakmicu, ali vodstvo SEHA lige nije pristalo.

Ponajbolji igrač Darko Stanić već je napustio klub, a na najboljem putu da učini isto je i Miroslav Kocić koji je već zatražio raskid ugovora. Cijela je momčad potpisala dokument u kojem kao razlog za štrajk spominju Linu Červara i klupsku upravu koja stoji iza trenera:

- Odbijamo igrati i trenirati jer je situacija u klubu nepodnošljiva. Nemoguće je raditi u ovakvim uvjetima, nažalost, samo je mali broj igrača u relativno dobrim odnosima s trenerom Červarom koji gleda samo svoje interese, a ne interese kluba i momčadi. Iako nam kasne ugovorne obaveze još od svibnja ove godine, financije nisu jedini razlog našeg bojkota, piše u pismu.

Kako će Červar reagirati nije poznato.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.