PRIZNANJE RIJEČANIMA

Pribanić i Sulić na kartama za mađarski Kup

Petak, 13. travnja 2012. 11:24 Napisao  Milan Kosanović

Slika na ulaznicama dovoljno govori o poštovanju koje ovaj dvojac uživa u Mađarskoj

Uoči početka Final Foura mađarskog Kupa za rukometaše koji se igra 14. i 15. travnja u Budimpešti, a na kojem nastupaju Pick Szeged, Veszprem, Tatabanya i Balatonfured jedna sitnica izazvala je posebno zanimanje. Riječ je naime o ulaznicama koje su tiskane za završnicu mađarskog kupa, a na kojima je slika dvojice Riječana, Antonio Pribanića u dresu Pick Szegeda te Renata Sulića u dresu Veszprema. 

Slika koja je osvanula na kartama za Final Four dovoljno govori o poštovanju koje ovaj dvojac kružnih napadača uživa u Mađarskoj. Uspjeh je naravno veći za Antonia Pribanića koji na već spomenutoj slici šutira na gol dok ga pokušava zaustaviti Renato Sulić. Pribaniću je ovo prva sezona u Mađarskoj, a do sada se u domaćem prvenstvu i Ligi prvaka približio zavidnoj brojci od sto pogodaka koju će prekoračiti vrlo vjerojatno već u prvoj utakmici Final Foura mađarskog Kupa.

Još jedna zanimljivost je i činjenica da će jedan Hrvat sigurno u nedjelju osvojiti natjecanje u Kupu. Iako Antonio Pribanić i Renato Sulić u Pick Szegedu odnosno Veszpremu imaju nešto veće izglede, svoje šanse će tražiti i Josip Šandrk u dresu Balatonfureda, te Vedran Huđ u dresu Tatabanye.

pribanicAntonio Pribanić

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.