Liga prvaka: Rukometaši Zagreba pobijedili Kiel, trostruki europski prvak pao u punoj Areni

Nedjelja, 28. rujna 2014. 22:54 Napisao/la  SC

Zlatko Horvat i Sandro Obranović zabili su po 6 golova

Rukometaši Zagreba pobijedili su njemački Kiel rezultatom 27:25! Prd 10.000 gledatelja u Areni rukometaši hrvatskog prvaka pobijedili su trostrukog prvaka Europe i upisali prve bodove u Ligi prvaka! Predvođeni Domagojem Duvnjakom rukometaši Kiela u prvom poluvremenu djelovali su nedodirljivo da bi u drugom dijelu od 33. minute u 16 minuta ostvario fantastičnu seriju 11:3. Dvije minute prije kraja Kiel je opet poveo 25:24, ali je Zagrbe ponovo uspio prokrenuti rezultat.

Zlatko Horvat i Sandro Obranović zabili su po 6 golova, a Luka Stepančić i Ilija Brozović po 4, dok je Filip Ivić upisao 10 obrana. U momčadi Kiela Palmarsson, Sprenger i Vujin postigli su po 4, a Duvnjak 3 pogotka.

Momčad Zagreba vodio je Zlatko Saračević umjesto suspendiranog Veselina Vujovića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.