Croatia osiguranje u lovu na prvi naslov SEHA lige, ulaz besplatan!

Srijeda, 11. travnja 2012. 13:29 Napisao  Milan Kosanović

Ulaznice za sve utakmice Final Foura su besplatne, a gledatelji ih mogu podignuti svakog dana od 12 do 18 sati na blagajni Arene Zagreb počevši od četvrtka (12. travnja)

Prva sezona SEHA lige došla je do samog kraja, a već u nedjelju (15. travnja) će se saznati i ime prvog osvajača regionalne lige. Nastup na Final Fouru izborili su Croatia osiguranje, Vardar, Metalurg i Tatran Prešov koji će se boriti za naslov prvaka. Prva utakmica na rasporedu je u subotu (14.travnja) kada će u zagrebačkoj Areni snage odmjeriti Metalurg i Tatran Prešov s početkom u 15.30 sati, a odmah po završetku te utakmice na rasporedu je drugi polufinale (18 sati) u kojem nastupa hrvatski prvak Croatia osiguranje koji je ujedno i apsolutni favorit na domaćem terenu protiv Vardara.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je u nedjelju (15. travnja) u 15.30 sati, a odmah potom u 18 sati na teren će i finalisti SEHA lige.

Ulaznice za sve utakmice Final Foura su besplatne, a gledatelji ih mogu podignuti svakog dana od 12 do 18 sati na blagajni Arene Zagreb počevši od četvrtka (12. travnja).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.