Otkriveno tajno odredište, Volvo Ocean Race kreće iz Maldiva

Subota, 21. siječnja 2012. 17:42 Napisao/la  I. V.

Odredište je čuvano u tajnosti zbog opasnosti od napada pirata koji patroliraju Indijskim oceanom, članovi 6 posada morali su potpisati ugovor o tajnosti

Strogo čuvana tajna organizatora Volvo Ocean Racea otkrivena je danas, kada su brodovi i posade stigli na Maldive, gdje se nastavlja 3. etapa zahtjevnog preokoceanskog jedriličarskog natjecanja.  Odredište je čuvano u tajnosti zbog opasnosti od napada pirata koji patroliraju Indijskim oceanom, članovi 6 posada morali su potpisati ugovor o tajnosti prije nego su se njihovi maxi-krstaši 16. siječnja ukrcali na brod Happy Diamond u UAE.

Tijekom današnjeg dana posade su nadgledale iskrcaj, na redu su last-minute popravci i flota sutra kreće prema Sanyja u Kini.

Poredak: Team Telefónica 71, CAMPER with Emirates Team NZ 64, Groupama Sailing Team 51, PUMA Ocean Racing by BERG 36, Abu Dhabi Ocean Racing 31, Team Sanya 11

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.